Verlichting

Sfeermakers

Een donkere kamer kunt u omtoveren in een zonnige woonkamer, een badkamer kan een zee van licht worden en een keuken een stralend middelpunt. ‘Maar dan zit ik wel met allemaal snoeren en rails over het plafond’ zult u misschien zeggen. Met DreamPlafonds is dit probleem verholpen.

DreamPlafonds werkt de snoeren onzichtbaar weg achter het spanplafond. En het licht schijnt daar waar u het wenst, onafhankelijk van de plaats van de lichtaansluitingen. Bovendien wordt de verlichting snel en vakkundig voor u aangebracht. U kunt uw huidige verlichting herplaatsen, maar u kunt ook halogeen spots kiezen uit ons uitgebreide assortiment.

Verlichtingsplan

Of u nu kiest voor klassiek, tijdloos, romantisch of moderne strakke halogeenverlichting, DreamPlafonds heeft de plafondverlichting die bij u past. Voor een verlichtingsplan op maat belt u: (0572) 394599. Halogeen heeft het voordeel dat het zowel functioneel als sfeer licht kan brengen. Vaak wordt een halogeen spotje gebruikt om bijvoorbeeld een schilderij aan te lichten. Al dan niet gedimd. Tevens leveren wij spotjes voorzien van led verlichting.

“Licht geeft ruimte expressie. Licht creëert sfeer, brengt accenten aan en geeft cachet. Vandaar dat licht ook wel de vierde dimensie wordt genoemd. Gevoelens van vrolijkheid, romantiek en gezelligheid zijn voor een groot deel afhankelijk van licht.”

Voordelen Dreamplafonds

  • Persoonlijk advies op maat.
  • Verlichtingsplan voor optimale sfeerbeleving.
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Groot assortiment sierlijsten, ornamenten, verlichting en kleuren.
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Offerte aanvragen

De mensen achter dreamplafonds

Bernard Blom

Eigenaar / Adviseur

Diedi Blom - van Veen

Administratief medewerker

Sylvia Lugtenberg - Lozeman

Administratief medewerker

Cor Oosterink

Monteur

Roelof Schuiling

Monteur

Henk Dijkslag

Monteur

Paul Boksebeld

Werkvoorbereider

Peter Roelofs

Monteur

Anton Blom

Werkvoorbereider

Dreamplafonds al sinds 1989 een begrip in nederlandDreamplafonds al meer dan 25-jaar een begrip in nederland