Plafond voor u op maat

Spanplafonds

Plafond voor u op maat

Een spanplafond is voor vrijwel iedere woning geschikt. Onze adviseur komt graag bij u langs om te kijken of en welke mogelijkheden er zijn.

Wat is een spanplafond eigenlijk?
Een spanplafond is een ideaal product om uw bestaande plafond mee af te werken. Heeft u een standaard systeemplafond of bent u het zat om tegen schrootjes aan te moeten kijken? Geen probleem, een spanplafond wordt namelijk vlak (zo’n 3,5 centimeter) onder uw bestaande plafond doorgespannen waardoor het resultaat een super strak en mooi afgewerkt plafond is.
Daarnaast gaat een spanplafond vele jaren mee en vergt het weinig tot geen onderhoud. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het na een aantal jaren gaat schilferen of bladderen; het materiaal waarvan een spanplafond gemaakt wordt kan dit namelijk helemaal niet.

Waar is een spanplafond van gemaakt?
Een Dreamplafonds-spanplafond bestaat uit hoogwaardige kwaliteitskunststof. De cadmiumvrije kunststof komt uit Europa, waar al veel langer interieurs verfraaid worden met dit soort plafonds. Onze jarenlange ervaring (sinds 1989) gecombineerd met voortdurende kwaliteitscontroles staan garant voor een goed en duurzaam product.

Waar kunnen onze spanplafonds geplaatst worden?
De mogelijkheden voor het plaatsen van spanplafonds zijn ongekend. Het kan namelijk in principe in elke ruimte: de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, de badkamer, het toilet, op kantoor of in een restaurant. In vochtige ruimtes hoeft u niet bang te zijn dat er vocht- of schimmelplekken ontstaan. Een Dreamplafonds-spanplafond wordt namelijk behandeld met biociden waardoor de schimmels, algen en bacteriën geen kans meer krijgen.
Spanplafonds kunnen ook veilig op schuine wanden of schuine plafonds worden gemonteerd, bijvoorbeeld op een zolder. Heeft u een dakkapel? Ook hier vormt het geen probleem om spanplafonds op de zogenaamde ‘wangen’ (zijkanten) te plaatsen.

Voordelen Dreamplafonds

  • Persoonlijk advies op maat.
  • Verlichtingsplan voor optimale sfeerbeleving.
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Groot assortiment sierlijsten, ornamenten, verlichting en kleuren.
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Offerte aanvragen

De mensen achter dreamplafonds

Bernard Blom

Eigenaar / Adviseur

Diedi Blom - van Veen

Administratief medewerker

Sylvia Lugtenberg - Lozeman

Administratief medewerker

Cor Oosterink

Monteur

Roelof Schuiling

Monteur

Henk Dijkslag

Monteur

Paul Boksebeld

Werkvoorbereider

Peter Roelofs

Monteur

Anton Blom

Werkvoorbereider

Dreamplafonds al sinds 1989 een begrip in nederlandDreamplafonds al meer dan 25-jaar een begrip in nederland